Hakkında

Amfora, Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi tarafından, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi, Deniz Lojistiği, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği, Gemi İnşaatı Mühendisliği ve uygulama alanı denizcilik olan çok disiplinli alanlarda Türkçe ve İngilizce dillerinde yayım yapan, uluslararası hakemli ve bilimsel bir dergidir.

Dergiye gönderilecek makaleler şablona (makale şablonu için tıklayınız) uygun ve yazar isimleri belirtilmeden gönderilmelidir.

Doç. Dr. Murat YORULMAZ
Editör

Telif Hakkı Formu için tıklayınız

Dergimize gönderilecek makalelerin aşağıda linki verilen şablon dosyasına göre hazırlanması gerekmektedir. Şablon dosyasını indirip üzerinde düzeltmeler de yapılabilir. Şablon dosyasına uygun olarak hazırlanmayan makaleler editör tarafından yazara iade edilir.

Makale Şablonu için tıklayınız...